Χειροποίητα Έπιπλα Λουκάκης

Οι Δημιουργίες μας

Σετ Τραπεζαρίας 

Χειροποίητες τραπεζαρίες σε μοναδικά σχέδια για να δώσουν ένα ξεχωριστό ύφος στο σπίτι σας. 

Καρέκλες

Ιδιαίτερα σχέδια σε καρέκλες και πολυθρόνες για την τραπεζαρία σας και το σαλόνι 

Κουζίνες

Η κουζίνα σας είναι για εμάς προσωπική υπόθεση και φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. H οικογενειακή επιχείρησης μας, Λουκάκης θα σας κατευθύνει κατάλληλα στις επιλογές σας. Τα έπιπλα κουζίνας μπορούν να κατασκευαστούν στα μέτρα του χώρου σας, από συνδυασμό διαφόρων υλικών.Κρεβατοκάμαρες

Όμορφα και ποιοτικά έπιπλα για το υπνοδωμάτιό σας παρέχουμε εγγυημένα υψηλή ποιότητα και απαράμιλλη αισθητική. Φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά ξύλου και επενδυμένα με ξεχωριστές λεπτομέρειες με υψηλό design σε συνδυασμό με λειτουργικότητα και άνεση. Όλα τα μοντέλα ξεχωρίζουν για την αρμονία των χρωμάτων και του σχεδιασμού των υλικών για να απολαμβάνετε την ξεκούραση και τον ύπνο σας σε κρεβατοκάμαρες που ξεχωρίζουν !


Εκκλησιαστικά Έπιπλα

Η ξυλογλυπτική αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της επιχείρησης μας και την υπηρετούμε με τρόπο μοναδικό. Φιλοτεχνούμε όλα τα έπιπλα όπου κοσμούν τους ναούς της Εκκλησίας μας οπως Τέμπλα, Δεσποτικούς θρόνους, Άμβωνες, Αναλόγια , Καθίσματα , κ.ά. 

Σαλόνια

Μοναδικά Σαλόνια μοντέρνα αλλά και κλασικά σε πολλά σχέδια και χρώματα που κατασκευάζονται από εμάς με άφθαστης ποιότητας υλικά .

Ντουλάπες

Μοναδικά σχέδια με ιδιαίτερο στυλ, για να προσφέρετε στο δωμάτιό σας, όχι μόνο ένα λειτουργικό και ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο, αλλά και μια αισθητική που ξεχωρίζει. 


Εγκατάσταση θυρών

Αναβαθμίστε την αισθητική της πόρτας σας. Δώστε της τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που επιθυμείτε. Επιλέξτε από την μεγάλη γκάμα σχεδίων και δημιουργήστε την δική σας πόρτα.